XLP

Veggbilder

Veggbilder - En kreativitet som vil imponere

Som spesialist på storformat digitaltrykk for bedrifter, så vi med tiden at vårt daglige arbeid med trykk direkte på forskjellige typer plater som blant annet aluminium, akryl og finér, har flere bruksområder enn bare reklame og markedsføring.

Fordi trykk på plater generelt er stilig, har vi muligheter for å hjelpe bedrifter som ønsker å fremme produkter på en eksklusiv og elegant måte, men også private hjem som ønsker noe unikt og som kan tilføre boligens interiør det siste lille ekstra.

Alle våre veggbilder kan tilpasses individuelt etter dine idéer i forhold til trykkmateriale, format og innramming.

Vi tilbyr veggbilder i følgende størrelser:

Maks bredde uten skjøt er 205x305cm. Maks tykkelse 4 cm.

Veggbilder i mange forskjellige materialer

Når det kommer til materialer har vi et rikelig utvalg bestående av frostet eller klar akryl, opale plater, aluminiumsplater, kapaplater, treplater, oppskummet pvc, ReBoard m.m.

Foretrekker du et langvarig og slitesterkt materiale på dine veggbilder, anbefaler vi å benytte aluminium, akrylglass eller hard skumplate.

XLP - Extra Large Print AS er et av Norges ledende printhus med over 25 års erfaring, og holder til i våre produksjonslokaler i Telenor Arena Fornebu. Hos oss får du rask levering, høy kvalitet og gode priser. Vi har en unik posisjon i markedet som gjør at vi kan tilby deg den fleksibiliteten du ønsker som kunde.

Ønsker du mer informasjon vedrørende våre veggbilder?

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt på telefon 67 82 81 20 eller sende oss e-post til: post@xlp.no