XLP

Messevegger

Store messevegger - Skreddersøm eller ferdige løsninger

Har du planer om å delta på messe?

Ønsker du en stand som garantert blir sett?

Det er som oftest messeveggene som er den store hemmeligheten bak en vellykket stand. Ved hjelp av messevegger med eksklusivt og elegant design, vil du garantert tiltrekke deg nysgjerrige gjester.

XLP er spesialister på storformat digitaltrykk og hjelper våre kunder med å synliggjøre deres budskap ved hjelp av geniale messevegger, både innen- og utendørs. Vi betraktes som spesialister på store messevegger, men også for vår fleksibilitet. Hos oss kan du selv velge blant våre ferdige løsninger og skreddersøm. Vi sørger for smart bruk av veggene slik at du får en oversiktlig og fin messestand.

Produksjon med kvalitet i alle ledd

Som et av Norges ledende printhus innen storformat har vi opparbeidet oss over 25 års erfaring. Vi har fra vår oppstart lagt stor vekt på kvalitet i vår produksjon, dette gjenspeiler seg i vårt utvalg av messevegger.

Mer enn bare messevegger

Som printhus er vi til hjelp med langt mer enn bare messevegger. Vi produserer alt selv og printer fasadeseil, bannere, lyskasseprint, messevegger, pressevegger, scenetepper, tapet, rollups, beachflagg, logoflagg, bilfolie, vindsfolie, gulvfolie, skilt og bilder mm.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt på telefon 67 82 81 20 eller sende oss e-post til: post@xlp.no for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med eksklusive og elegante messevegger - Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett løsning!