XLP

Fototapet

Fototapet - Enkelt, men utrolig elegant

Forskning har i lang tid vist at et fototapet kan trekke øyet mot en bestemt del av rommet ved å bruke sterke farger til å skape et fokuspunkt. Samtidig kan et tapet gjøre stor forskjell på stemningen i et rom. Det er ikke tilfeldig at stadig flere private hjem følger bedriftene i ønsket om en kreativ fototapet.

Med tanke på følelsesaspektet et tapet kan gi, er det svært effektfullt for butikker for markedsføring mot store kundegrupper som ønsker å fremme viktige budskap. I tillegg finnes det ingen begrensning i størrelse, kun veggplassen som avgjør.

Vi benytter materialer som Jet-tex, papir og selvklebende tekstil.

Private hjem som ønsker noe unikt og særegent

Mulighetene man har med fototapet er mange, og gir store kreative spillerom. Spesielt for privatboliger som ønsker å gi rommene personlige preg i kombinasjon med eksklusiv og elegant utforming. Vi har ingen begrensninger i design, og kan bistå med forslag og rådgivning dersom du ønsker innspill.

Spesialist på storformat

Som spesialist på storformat digitaltrykk for bedrifter er vi i XLP - Extra Large Print AS et av Norges ledende printhus med over 25 års erfaring.

Vi holder til i våre produksjonslokaler i Telenor Arena Fornebu. Vi har en unik posisjon i markedet som gjør at vi kan tilby deg rask levering, høy kvalitet og gode priser.

Har du spørsmål i forbindelse med fototapet?

Du kommer i kontakt med en kyndig medarbeider på telefon 67 82 81 20 e-post: post@xlp.no!