XLP

Tekstilprint til butikkdekor

Vi tilbyr følgende tekstilprint til butikkdekor

Eksklusiv og elegant tekstilprint beregnet for butikkdekor

Med tanke på at vi knapt legger merke til det i hverdagen, har valget av tekstilprint stor betydning for enhver butikk. For der hvor underbevisstheten legger merke til farger, motiver og illustrasjoner, skapes det som oftest stemning og følelser.

XLP er spesialister på storformat digitaltrykk og hjelper våre kunder med å synliggjøre deres budskap med tekstilprint som garantert vil gi blikkfang hos målgruppen. Vi har ingen begrensninger i størrelse på våre løsninger innen butikkdekor.

I vår produksjon av tekstilprint er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. Med over 25 års erfaring vet vi hva som skal til for å skape rett dekor til rett butikk.

Vi tilbyr følgende tekstilprint til butikkdekor

Tekstiltrykk til lyskasser

Print av tekstiltrykk på polyesterduk spesielt egnet til lyskasser, med påsydd gummilist. Polyesterduk med påsydd gummilist som er enkel å montere og demontere.

Tekstiltrykk til Print Frames

Print Frames består av en grunn, boksliknende enhet med en glassplate på den ene siden og en ugjennomsiktig, avtagbar bakside, som holder negativet fast mot trykkpapir ved kontakttrykk.

Mer enn bare tekstiltrykk for butikker som ønsker å bli sett

Som printhus med fokus på storformat har vi opparbeidet oss bred fagkunnskap. I vårt sortiment finner du fasadeseil, bannere, lyskasseprint, messevegger, pressevegger, scenetepper, tapet, rollups, beachflagg, logoflagg, bilfolie, vindsfolie, gulvfolie, skilt og bilder mm. Vi er stolte av å kunne produsere alt selv fra vårt produksjonslokale i Telenor Arena Fornebu.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe din butikk med tekstilprint? Ring oss på telefon 67 82 81 20 eller sende oss e-post til: post@xlp.no i dag!